top of page

Van blanco canvas naar energierijke woonruimte in Hasselt

Een nieuwbouwappartement dat rust uitstraalt door de stijl 'Japandi', met kleurrijke accenten en een vleugje Feng Shui.

Realisatie interieur door MOOVV Interiurcoach

Deze klant vertoeft graag en veel thuis, daarom hechte hij veel belang aan een balans tussen energierijke elementen en rustplekken. Het nieuwe appartement mocht een luchtige, warme en rustige sfeer uitstralen met enkele kleuraccenten, ingericht volgens de principes van Feng Shui. 

Er waren voor elke ruimte veel ideeën. Inspiratie voor de meubels had hij gevonden bij de online interieurwinkel Made.com. Dit zorgde voor een extra uitdaging; een interieur ontwerpen gebaseerd op enkel de foto's van de online winkel. In het concept werd er rekening gehouden met onder andere de levertijden en beschikbaarheid van het meubilair.

Daarnaast werd er rekening gehouden met een strakke deadline, sommige aankopen werden sneller besteld dan andere. Zo kon de klant bij de verhuis meteen al een beetje thuiskomen.

Het interieur is nog steeds aan het groeien, er worden nog elementen aangekocht om het interieur te vervolledigen. Ook persoonlijke elementen worden nog toegevoegd.

Ik had nooit verwacht dat een interieur ontwerpen vanuit een online winkel, ook in het echt zo goed zou samen passen. Dit is het fijne resultaat.

Benieuwd naar de gehele aanpak?

bottom of page