top of page

Hallo daar!

 

Ik ben Lieselien, al sinds mijn jeugd gepassioneerd door interieur, klussen en wonen.

 

Mijn fascinatie voor wonen begon toen ik als klein meisje meehielp met mijn klussende opa en papa. Altijd bereid om iets aan te reiken of uit te proberen, ontwikkelde ik stap voor stap mijn vaardigheden. Van mijn mama leerde ik nieuwsgierig zijn naar anderen en de schoonheid van kleine gelukjes waarderen.

Het herinrichten van mijn eigen kamer als tiener leerde me dat een doordachte aanpak essentieel is. Verkeerde keuzes hebben gevolgen, en het vraagt tijd en goede voorbereiding om een idee te realiseren.

 

Door mijn ervaring in de (ver)bouw- en interieurwereld heb ik mijn kennis in materialen, gereedschappen en ontwerpen aangescherpt. In 2019 startte ik mijn bedrijf MOOVV om andere klussers met eigen ideeën bij te staan en hen te begeleiden in het maakproces.

Elke samenwerking is een groeiproces, waarbij zowel jij als ik nieuwe inzichten krijgen en bijleren. Daarom kijk ik ernaar uit om je te begeleiden op jouw reis naar een persoonlijke woning en jouw visie tot leven te brengen.

Voel jij een klik en wil je samenwerken?

Boek een dienst of neem contact met me op!

Wist je dat de naam MOOVV is afgeleid van een bijzondere kleur?

 

Bij het kiezen van de naam liet ik me inspireren door de boeiende wereld van kleurenpsychologie. Na grondig onderzoek naar de betekenissen van verschillende kleuren, raakte ik gefascineerd door de kleur mauve.

Mauve, een prachtige zachtere tint paars, straalt subtiliteit en bescheidenheid uit. Het is een kleur die minder op de voorgrond treedt, maar juist daardoor een unieke keuze vormt.

Het symboliseert een passie voor interieur en een creatieve drang. Mauve staat voor puurheid, idealisme en intuïtie.

Deze betekenis sluit perfect aan bij de visie van mijn bedrijf. MOOVV wil jouw idee tot leven brengen met een gevoel van puurheid, originaliteit en een intuïtieve benadering. De passie voor begeleiding en de interesse voor materialen en woningbouw komen tot uiting in elk project dat ik aanpak. De kracht van MOOVV zorgt voor een inspirerende reis naar een passende woning dat jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Vrouw die naar de camera kijkt en haar kin ondersteund
bottom of page