top of page

OVER MOOVV

BolletjeRozeOrganisch.png
DriehoekRozeOrganisch_edited.png

MOOVV heeft een missie

Tijdens een proces van (ver)bouwen, renoveren of verhuizen dien je belangrijke keuzes te maken. Met mijn begeleiding wil ik een brug slaan tussen jou en de vaste instanties die je nodig hebt tijdens dit proces bijvoorbeeld de architect, de interieurwinkel of de vakman.
 

Als interieurcoach help ik jou om jouw behoeftes voorop te zetten en keuzes te maken die helemaal bij jou en je gezin passen.
 

Het uiteindelijke doel is om een interieur te bekomen dat helemaal afgestemd is op jouw gebruiksgemak. Tenslotte zal jij wonen in het interieur van jouw dromen en niet de ontwerpers ervan.

Interieurcoaching voor jouw droominterieur?

MOOVV heeft een visie

Vanuit mijn ervaring binnen verschillende werkgelegenheden van de interieursector raakte ik bekend met de vele stappen van het interieurproces.

 

Mijn talent voor het begeleiden van klanten werd sterk ontwikkeld en ook mijn visie over interieur kreeg vorm. Ik merkte steeds meer op hoe graag klanten betrokken worden bij het ontwerp van hun droominterieur, hoe ze gehoord willen worden en ook een eigen inbreng willen hebben.

 

Laat dat nu zijn wat ik het liefste doe. Luisteren naar wat jij te zeggen hebt, brainstormen over jouw ideeën en deze aanvullen met mijn advies en tips. Jou begeleiden en de mogelijkheden visualiseren, zodat jij de juiste keuzes kan maken op vlak van kleur, materiaal, meubilair en decoratie. Steeds met aandacht voor je eigen ideeën, zodat je verzekerd bent van een persoonlijk interieur op maat.

Wil je graag meer informatie?

Ik ben Lieselien en de passie voor interieur zit al van kleins af aan in mijn bloed.

In mijn kindertijd toonde ik al grote interesse in de inrichting en het klussen in een woning. Ik stond als eerste in de rij wanneer mijn papa of opa een karwei in of rond het huis begonnen.

Ik ging ook zelf aan de slag met het aankleden van ruimtes; eerst in mijn poppenhuizen, later mijn eigen slaapkamer.

Na het afronden van het middelbaar was de keuze voor opleiding 'Interieurvormgeving' dan ook snel gemaakt
.
 

Wie schuilt er achter MOOVV?

bottom of page